Ontdek de 4 voordelen van payrolling voor werkgevers

Payrolling biedt een werkgever veel voordelen, gaande van behoorlijke besparingen tot minder risico’s. De belangrijkste redenen om voor payrolling te kiezen, worden hier voor u op een rijtje gezet.

Bespaar op uw kosten

Omdat al uw werkgeversverplichtingen teruggebracht worden tot één maandelijkse inkoopfactuur, kan payrolling een behoorlijke besparing opleveren in uw totale personeelskosten. Die maandelijkse factuur zorgt er ook voor dat u een overzichtelijk kostenplaatje krijgt. U weet vooraf wat de personeelskosten zullen zijn en u kunt dus ook op voorhand berekeningen maken.

Krijg meer flexibiliteit

Dankzij payrolling is het mogelijk om met flexibele arbeidscontracten te werken. Zo heeft de werkgever langer dan de proeftijd om te bekijken hoe een nieuwe werknemer het doet. De opdracht kan ook makkelijk worden opgezegd. Een werkgever kan op die manier dus sneller en makkelijker besluiten om nieuwe medewerkers in dienst te nemen. U kunt payrolling zelfs al inzetten voor slechts één medewerker of één opdracht.

Maak het uzelf gemakkelijk

Payrolling zorgt ervoor dat alle administratieve lasten uit handen worden genomen. De taken die worden ovegenomen zijn:
• het regelen van alle arbeidszaken
• de ziekte- en herstelmeldingen
• het opmaken van arbeidsovereenkomsten
• de verloning

Kies voor meer zekerheid en minder risico’s

Als u kiest voor payrolling, neemt het payrollbedrijf uw medewerkers in dienst. Het payrollbedrijf wordt dus de juridische werkgever, waardoor u verlost bent van alle arbeidsrechtelijke risico’s. Uw medewerkers worden correct en op tijd uitbetaald, u hebt geen doorbetalingsplicht bij ziekte en u bent bovendien beschermd tegen ketenaansprakelijkheid en navorderingen.

Ontdek zelf ook de voordelen van payrolling.

Vraag via bovenstaand formulier gratis en vrijblijvend offertes aan.